Doe je mee?

De transformatie in finance is in volle gang. Wil jij daar als consultant een rol in spelen? En tegelijkertijd jezelf snel ontwikkelen? Bij Aspyre kan dat. Je helpt opdrachtgevers om concrete stappen te zetten. Vol enthousiasme en vanuit een solide basis van financiële en digitale kennis.

Maar ook binnen Aspyre ga je bouwen. Aan de groei van het bedrijf. En aan jouw eigen groei. Delen van kennis vinden we daarbij essentieel. Net als het hebben van veel plezier. Wil jij ook samen stappen zetten?


Hoe doen we dat?

Samen.

Wij geloven in boeien, niet in binden. Zo doe je bij ons al snel heel diverse ervaring op. Tijdens interessante opdrachten bij verschillende grote organisaties. En tijdens de training on the job door een senior partner. We helpen je met jouw persoonlijke ontwikkeling en je persoonlijke doelen. Samen op pad dus.

Verder.

Met onze jarenlange ervaring en verschillende expertises kunnen we de beste oplossing voor onze klanten bieden. Deze doelstellingen willen we natuurlijk blijven behalen. En daar hebben we jou bij nodig.

Beter.

Wij zijn op zoek naar jong talent met een hoop energie en een flexibele mindset. Je hebt een frisse blik en zit vol ideeën. Niet alleen maar denken over hoe het beter kan, maar het ook echt gaan doen. Samen halen we ons plezier uit het verder helpen van de klant bij het behalen van hun doelen.

Wil jij als consultant ook

  • Persoonlijke begeleiding
  • Meteen op een interessante opdracht beginnen
  • Snelle groeimogelijkheden
  • Bij verschillende organisaties in de keuken kijken
  • Met plezier naar je werk
  • Meedenken over en meebouwen aan de toekomst van Aspyre

Ben jij de consultant die wij zoeken?

Je brengt je eigen talenten en kwaliteiten mee. Daarbij word je gekoppeld aan ervaren collega’s die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. We zorgen voor de verdieping en verbreding die je beter maakt in je specialisme én die je nodig hebt voor de volgende stap in je carrière. Zo ontwikkel jij je sneller dan waar dan ook. Op korte termijn draai je vervolgens zelfstandige projecten bij Nederlands mooiste organisaties.

En ook belangrijk: je bent gewoon een prettig persoon. Als Aspyre-team willen we werken met leuke mensen, met een persoonlijke klik onderling. Als consultant of interim-manager ben je veel bij de klant, maar we vormen als Aspyre ook een groep hechte collega’s. Daar steken we energie en tijd in. Zo organiseren we bijvoorbeeld vrijdagmiddagborrels en andere activiteiten om de band te verstevigen.

Solliciteer nu!

Gaan jouw aspiraties groeien? En zie jij jezelf werken bij Aspyre?